Kajgana s mladim lukom i tikvicama

Tikvice su jako dobar izvor kalija i mangana.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 jaja
- 1/2 šalice naribanih tikvica
- 2 nasjeckana mlada luka
- 1 žlica maslinovog ulja
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte ga oko 3 minute. Dodajte tikvice, posolite i popaprite i dinstajte oko 10 minuta.
Dodajte jaja, dobro promiješajte i nastavite dinstati 3 do 4 minute. Uklonite s vatre i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica i crvene paprike20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od tikvica15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s tikvicama15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s brokulom i rajčicom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana od šparoga i blitve15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345