Peneti u đavoljem umaku

Peneti u đavoljem umaku

Peneti u đavoljem umaku
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tjestenina u ukusnom umaku
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci:

  • 40 dag tjestenine \"peneti\"
  • 50 dag zrelih rajčica
  • 50 dag paprika
  • 4 češnja češnjaka
  • 2 žlice crnih maslina
  • 2 očišćene slane srdele
  • 0.5 čaše svijetlog piva
  • žličica kapara
  • malo crvene paprike u prahu
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • bosiljak
  • sol
  •  

Priprema:

U tavu ulijte ulje, dodajte češnjak i nakon minutu-dvije dodajte na tanke rezance rezanu papriku, rajčicu, masline, kapare, listiće bosiljka, slane ribe, sol i crvenu papriku. Nakon par minuta ulijte pivo i kuhajte dok ne dobijete gusti umak. Gotov umak prelijte preko kuhane tjestenine i odmah poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti