Pizza sa špinatom i gorgonzolom

Pizza sa špinatom i gorgonzolom

Pizza sa špinatom i gorgonzolom
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.06.2017.
  • Broj pregleda: 531
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 465 kcal / 1.945,56 kJ

Sastojci

Specijalitet dostojan i najzahtjevnijeg gurmana!
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Lim obložite papirom za pečenje.

Na ulju dinstajte gljive i češnjak sve dok gljive ne omekšaju. Dodajte špinat i luk, i promiješajte. Ugasite vatru.

Za tijesto pomiješajte sve sastojke i pustite da tijesto malo odstoji. Zatim ga razvaljajte i pospite mješavinom špinata i gljiva. Na to poslažite komadiće sira i oraha.

Pecite pizzu 12 minuta ili dok tijesto ne poprimi zlatno smeđu boju.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti