Špinat s gljivama

Špinat s gljivama

Špinat s gljivama
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.453
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Odličan prilog uz ribu!
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 110 kcal / 460,24 kJ

Sastojci

  • 2 žličice maslinovog ulja
  • 1 sitno nasjeckan češanj češnjaka
  • 85 g narezanih svježih gljiva
  • 170 g svježeg lišća špinata
  • 1 / 4 čajne žličice soli
  • 1 / 8 žličice kopra
  • 1 žlica prženih pinjola

Nutritivne vrijednosti

  • Kalorije 110
  • Ukupno masti 8g
  • Kolesterol 0mg
  • Natrij 370mg
  • Ukupno ugljikohidrata 6g
  • Proteini 4g

Priprema

Zagrijte ulje, dodajte češnjak i gljive. Pržite oko 3 minute, neprestano miješajući.

Dodajte špinat, sol i kopar. Kuhajte 3 do 4 minute, povremeno miješajući. Pospite pinjolima.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti