Popečki od prokulica
    Prokulice su jako dobar izvor folne kiseline, kalija i mangana.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 30 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 
Sastojci
- 2 šalice naribanog krumpira
 - 2 šalice naribanih prokulica
 - 1 šalica nasjeckanog luka
 - sok od 1/2 limuna
 - 1 žličica soli
 - 1/4 žličice papra
 - 4 umućena jaja
 - 1/2 šalice brašna
 - ulje za prženje
 
Priprema
Krumpir osušite pomoću papirnatog ručnika. Pomiješajte prokulice, krumpir, luk, sok od limuna, sol i papar. Umiješajte jaja i brašno.
Zagrijte ulje u tavi. Rukama oblikujte pljeskavice i pecite ih 3 do 5 minuta sa svake strane.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
    
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
 - 
                Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
 - 
                Vegetarijanska prehrana'Pljeskavice' od špinata i slanutka35 min12345
 - 
                Vegetarijanska prehranaPljeskavice od graška s kuskus salatom35 min12345
 - 
                Vegetarijanska prehranaZelene pljeskavice30 min12345
 - 
                Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prokulica i luka35 min12345
 
Popularni recepti
- 
                Napitci
 - 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
 - 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
 - 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
 - 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
 - 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345