Prokulice s parmezanom i češnjakom
Odličan izbor za prilog uz meso.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g prokulica, prerezanih popola
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 3 žlice parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Prokulice pomiješajte sa svim sastojcima, osim s parmezanom. Dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite oko 10 minuta. Izvadite, promiješajte i vratite u pećnicu. Pecite još 10 minuta. Izvadite, pospite parmezanom, promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prokulica i luka35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPopečki od prokulica30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s prokulicama i bademima40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaProkulice s medom, limunom i lukom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaProkulice s javorovim sirupom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti