Punjeni šampinjoni
 
    Ukusno jelo koje možete poslužiti kao prilog.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 45 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 pakiranje svježih šampinjona
- 2 žlice krušnih mrvica
- 1/2 šalice mozzarella sira
- 1/4 šalice nasjeckanog luka
- 1/4 šalice nasjeckane zelene paprike
- maslinovo ulje
- sol
- papar
Priprema
Operite šampinjone i uklonite stabljike. Žlicom izdubite šampinjone. 
 
 U tavi zagrijte 2 žlice maslinovog ulja. Pirjajte luk i papriku sa soli i paprom 8 minuta. Dodajte 1/2 šalice vode i ostavite da prokuha. Dodajte krušne mrvice i sve dobro izmiješajte.
Zagrijte pećnicu na 180°C. Stavite gljive na papir za pečenje. Svaku gljivu ispunite nadjevom i pospite mozzerellom.
 
 Pecite 15 do 20 minuta. Poslužite toplo i ukrasite sa svježim peršinom.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni30 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni45 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaBruschette s gljivama i za’atar začinom20 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaPaprike punjene šampinjonima1 h12345
- 
                Vegetarijanska prehranaZdrava jaja i pečeni krumpirići1:10h12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    