Salsa verde

Ova ukusna salsa s estragonom, peršinom, kaparima i češnjakom se idealno slaže s tradicionalno pečenim mesom i ribom.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 290 kcal / 1.213,36 kJ
Sastojci
- manja šaka estragona
- 2 šake peršina
- 2 češnja češnjaka
- 3 žličice senfa
- 40 g grubo nasjeckanih kapara
- 200 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 2 žlice balzamičnog octa
Priprema
Usitnite sastojke na što manje komade i dodajte češnjak s 1 žličicom morske soli. Dodajte senf i kapare.
Pomiješajte i dodajte maslinovo ulje i ocat.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od bijelog graha15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaGuacamole umak15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak „tisuću otoka“20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTeksaška salsa15 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345