Salsa verde
 
    Ova ukusna salsa s estragonom, peršinom, kaparima i češnjakom se idealno slaže s tradicionalno pečenim mesom i ribom.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 15 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 290 kcal / 1.213,36 kJ
                
            
                
                
                
                Sastojci
- manja šaka estragona
- 2 šake peršina
- 2 češnja češnjaka
- 3 žličice senfa
- 40 g grubo nasjeckanih kapara
- 200 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 2 žlice balzamičnog octa
Priprema
Usitnite sastojke na što manje komade i dodajte češnjak s 1 žličicom morske soli. Dodajte senf i kapare.
Pomiješajte i dodajte maslinovo ulje i ocat.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
- 
                Vegetarijanska prehranaUmak od bijelog graha15 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaGuacamole umak15 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaUmak „tisuću otoka“20 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaTeksaška salsa15 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    