Tjestenina s patlidžanima i parmezanom

Iskoristite sezonu patlidžana.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- 3 žlice maslinovog ulja
- 1 nasjeckani patlidžan
- 1 žličica soli
- 1 nasjeckani češanj češnjaka
- 1/2 šalice pilećeg temeljca
- 120g nasjeckane mozzarelle
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite da stoji sa strane.
Zagrijte ulje u tavi, dodajte patlidžan i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte preostale sastojke, osim parmezana i kuhajte oko 10 minuta. Dodajte tjesteninu i parmezan i dobro promiješajte. Kuhajte oko 2 minute i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaPatlidžan s parmezanom i mozzarellom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPatlidžani s mozzarellom i rajčicom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći ajvar4 h12345
-
Vegetarijanska prehranaVegetarijanske tortilje s humusom30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345