Veganski krekeri
Zdravi, ukusni i hrskavi.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100g bademovog brašna
- 15g kvasca
- 1/2 žličice protisnutog češnjaka
- 1/4 žličice mljevene paprike
- 1/4 žličice kurkume
- 10ml ulja
- 2 žlice vode
- sol
- papir
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
U zdjelu stavite sve sastojke i dobro promiješajte.
Tijesto izvaljajte između dva komada papira za pečenje, valjajte ga dok ne bude debljine oko 2.5 mm. Napravite kolačiće pomoću kalupa ili izrežite nožem. Poslažite kolačiće na lim. Između kolačića ostavite oko 2cm razmaka.
Pecite 8-10 minuta ili dok ne postanu hrskavi i zlatno smeđe boje. Izvadite i pustite da se prije posluživanja potpuno ohlade.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od brokule i slanutka30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUkusne zapečene prokulice45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti