Vegetarijanske palačinke na kineski

Vegetarijanske palačinke na kineski

Vegetarijanske palačinke na kineski
  • Objavljeno: Utorak, 22.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Preskočite patku i poslužite vegetarijanske palačinke!
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 200 g nasjeckanih gljiva
  • 2 žlice soja sosa
  • 1 žlica rižinog vina
  • ½ žlice sezamovog ulja
  • 1 žlica šećera
  • 6 palačinki
  • 2 sitnio narezana mlada luka
  • 5 cm svježeg i oguljenog krastavca (maknuti unutrašnjost i narezati na sitne štapiće)
  • ½ glavice salate
  • 4 žlice hoisin umaka

Priprema

Zagrijte tavu.

Dodajte gljive, soju, začine, rižino vino, sezamovo ulje i šećer. Miješajte dok gljive ne omekšaju, a umak se ne zgusne.

Palačinke zagrijte i napunite ih pirjanim gljivama, mladim lukom i nasjeckanom salatom.

Poslužite s hoisin umakom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vrijeme je za palačinke!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti