Zapečena riža sa sirom
Jednostavna za pripremu, ukusna i sočna.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 200g kuhane smeđe riže
- 3 crvena luka, narezana
- 200g svježeg sira
- 1 čajna žličica suhog kopra
- 50g parmezana, naribanog
- 125ml mlijeka
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Lagano namastite veliku vatrostalnu zdjelu s malo biljnog ulja.
Pomiješajte sve sastojke u velikoj posudi, pazeći da je sve dobro promiješano, a zatim sve prebacite u veliku vatrostalnu zdjelu.
Pecite u pećnici na 15-20 minuta, dok sve ne bude vruće i dok se ne počne topiti.
Poslužite vruće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaRižoto od škampa, komorača i rikole50 min12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s gljivama1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s graškom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKozice s kokosom na brazilski način45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUkusna riža sa grahom30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti