Zapečeni karfiol s parmezanom
Ukusan prilog svakom jelu.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g karfiola
- 1/2 šalice parmezana
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenja i ravnomjerno rasporedite karfiol. Pospite parmezanom, posolite i popaprite i pecite u pećnici oko 40 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene tortilje od cvjetače45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKarfiol sa špinatom40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s karfiolom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s karfiolom10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti