Kamistad Baby gel

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

kamistad baby gel

Kamistad Baby gel služi za masažu naraženih desni prilikom nicanja zubića. Pomoću blage formule s kamilicom hladi i njeguje osjetljivo zubno meso. Ima ukusan okus po medu.

Ne sadrži šećer.

Ne sarži alkohol.

Primjena: 2 do 3 puta dnevno, gel u količini veličine zrna graška raspodijelite čistim prstima ili vatenim štapićem po desnima i nježno umasirajte. Najbolje je to učiniti nakon jela ili prije odlaska na spavanje.

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci