Prolife Enzimi kapsule

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Prolife Enzimi

Prolife Enzimi kapsule sadrže kompleks probavnih enzima, amilaze, peptidaze i lipase, koje olakšavaju razgradnju ugljikohidrata, proteina i masti.

U ljudskom probavnom sustavu se nalazi velik broj bakterija, od kojih su neke korisne, a druge štetne. Ravnoteža bakterija je važna za probavni sustav i cjelokupni organizam. ''Dobre'' bakterije sudjeluju u probavljanju hranjivih tvari, sintezi vitamina K i sintezi nekih vitamina B skupine.

Stres, loša prehrana, često uzimanje antibiotika i povišena tjelesna temperatura mogu narušiti ravnotežu probavnog sustava, a posljedica toga mogu biti brojne smetnje.

Prolife Enzimi kapsule sadrže:

bakterijske kulture Bacillus coagulans (Lactobacillus sporogenes) i Lactobacillus plantarium R1012, glukooligosaharid i vitamine: B6 (piridoksin hidroklorid), B2 (riboflavin), B1 (tiamin hidroklorid) i B12 (cijanokobalamin).

Prolife Enzimi kapsule sastojci:

Bacillus coagulans, Lactobacillus plantarium, glukooligosaharidi, vitamini B6, B2,B1, B12

Pakiranje: 3 blistera s po 10 kapsula, u kutiji.

Doziranje

Uzeti 2 kapsule dnevno. Kapsulu je najbolje popiti neposredno nakon glavnog obroka.

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci