Bioandina Crna aktivirana Maca prah

Opis

Bioandina Crna aktivirana Maca prah

Bioandina CRNA ŽELATINIZIRANA MACA je jedna od tri vrste peruanske mace. Ova vrsta se razlikuje od ostale dvije vrste ne samo po boji, već i po biokemijskom sastavu. Ona je najrjeđa sorta mace i čini samo 10-15% ukupne žetve.

Bioandina Crna Maca prah je želatiniziran, što znači da je aktiviran i spreman za konzumaciju. Ovaj proces želatinizacije donosi brojne dobrobiti, a prah je čak 4 puta nutritivno koncentriraniji od praha sirove (raw) crne mace koji se može pronaći na tržištu.

Znanstvena istraživanja su pokazala da aktivacija glavnih bioaktivnih derivata masnih kiselina, kao što su macamidi, zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja praha mace. Zbog toga ovaj prah nazivamo aktivirana Maca.

Način upotrebe:
Sadržaj jedne vrećice 5 g pomiješati s omiljenim hladnim ili toplim napitkom. Prikladno za konzumaciju s hranom (muesli, pahuljice, namazi i sl.)

Sastojci:
100% prah želatiniziranog korijena crne mace (Lepidium Peruvianum Chacon) organskog uzgoja

Napomena:
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Trudnice, dojilje i osobe koje imaju problema sa štitnjačom trebaju se prije konzumacije ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

Uvjeti čuvanja:
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci