Bioandina Camu Camu BIO kapsule – Vitamin C kompleks

Opis

Bioandina Camu Camu BIO kapsule – Vitamin C kompleks

Bioandina Camu Camu kapsule su visokokvalitetan dodatak prehrani koji se dobiva iz divljeg ploda Camu Camu. Ove kapsule sadrže 100% prirodni vitamin C kao glavni sastojak. Svaka kapsula sadrži 85 mg prirodnog vitamina C, što je preporučena dnevna doza.

U jednom pakiranju se nalazi 60 celuloznih kapsula koje su prikladne za vegane i vegetarijance.

Bioandina CAMU CAMU premium kapsule predstavljaju prvi potpuno čisti ekstrakt pulpe divljeg ploda Camu Camu na hrvatskom tržištu. Svaka kapsula sadrži preporučenu dnevnu dozu pravog i prirodnog vitamina C, koji se u potpunosti apsorbira u tijelu, za razliku od sintetičkih oblika.

Bioandina Camu camu kapsule, budući da su 100% prirodne, omogućuju tijelu da apsorbira potrebnu količinu vitamina C. Osim toga, obiluju i drugim tvarima koje su važne za zdravlje organizma, kao što su beta-karoten, kalij, kalcij, željezo, niacin, fosfor, proteini, serin, tiamin, leucin i valin. Kapsule Camu Camu su pakirane u celulozne kapsule koje su pogodne za vegane i vegetarijance.

Camu Camu kapsule pružaju nježan unos vitamina C za želudac i bolju apsorpciju u tijelu u usporedbi sa sintetičkim oblicima vitamina C. Osim toga, Camu Camu je bogat izvor željeza, fosfora, kalija, vitamina B2, B3, beta-karotena i drugih karotenoida. Također sadrži aminokiseline, bioflavonoide, antocijane i druge hranjive tvari koje pomažu u apsorpciji vitamina C u tijelu.

Vitamin C ima važnu ulogu u održavanju normalne funkcije imunološkog sustava, stvaranju kolagena za normalno funkcioniranje krvnih žila, kostiju i hrskavice, normalnom metabolizmu stvaranja energije, apsorpciji željeza te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Camu Camu je malo drvo koje se može pronaći u regiji Amazonas u Peruu, a sam plod Camu Camu sadrži najveći postotak vitamina C.

Svježi plod biljke camu camu sadrži između 2-3 grama vitamina C na 100 grama ploda, što je čak 30 puta više od preporučene dnevne količine. Jedna kapsula premium camu camua sadrži 85 mg vitamina C, što je čak 60 puta više vitamina C nego što ga ima u naranči.

Osim vitamina C, Camu Camu sadrži i druge antioksidativne tvari poput karotenoida i antocijana. Također sadrži visoku razinu kalija, koji se smatra da potiče apsorpciju vitamina C u crijevima. Camu Camu ima snažna antioksidativna i protuupalna svojstva, te se kao dodatak prehrani može koristiti za sprečavanje ateroskleroze.

Preporučuje se uzimanje dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode. Može se uzeti do 5 kapsula dnevno.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi od 2 kapsule uključuju ekstrakt (15:1) Camu Camu u količini od 1000 mg i 150 mg vitamina C, što prosječno čini 188% preporučenog dnevnog unosa.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule):
ekstrakt (15:1) Camu Camu . . . . .1000 mg
od čega vitamin C. . . . . . . . . . . . . ... 150 mg (200 % PU za žene; 167 % PU za muškarce)

Neto količina: 60 kapsula
Sastojci: ekstrakt ploda Camu Camu (Myrciaria dubia), celulozna kapsula
Upute za upotrebu: Preporuča se popiti dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci