Tribestan

Opis

BIOLECTRA MAGNEZIJ 300 MG DIREKT

Sastojci Tribestan kapsula

Suhi ekstrakt biljke babin zub (35-45:1), tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, talk, stabilizator: povidon K25, krospovidon; polivinil alkohol, bojila: titanijev dioksid, željezov oksid (crveni, crni i žuti); emulgator: mikrokristalinična celuloza, magnezijev stearat, soja lecitin; zgušnjivač: ksantan guma.

Sastojci u 3 tablete (=dnevna doza)

Suhi ekstrakt biljke babin zub (Tribulus terestris herbae extractum siccum) 750,0 mg.

Neto količina

60 filmom obloženih tableta (= 39,30 g)

Način čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25° C.

Primjena

Tribestan je biljni dodatak prehrani koji sadrži suhi ekstrakt biljke babin zub (Tribulus terrestris). Ova se biljka tradicionalno koristi na području istočne Europe, Indije i Kine. Tribulus terrestris doprinosi normalnoj erektilnoj funkciji.

Doziranje

Tri puta dnevno popiti 1 tabletu s nešto tekućine nakon jela. Primjena ne bi trebala biti kraća od 3 mjeseca.

Mjere opreza

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Ne smije se upotrijebiti u slučaju preosjetljivosti na sastojke proizvoda. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporuča se osobama s teškim kardiovaskularnim i/ili bubrežnim bolestima i adenomom prostate. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama te osobama mlađim od 16 godina.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci