Aqua Maris propolis sprej za grlo i usta

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Aqua Maris propolis sprej za grlo i usta

Aqua Maris® Propolis jedinstvena je kombinacija morske vode i propolisa, bez alkohola i konzervansa.

Aqua Maris Propolis je bezalkoholni sprej za grlo i usta, koji sadrži polifenole u koncentraciji 300 mg/ml.

Kako Aqua Maris® Propolis sprej za grlo ne sadrži alkohol prikladan je i za djecu stariju od 3 godine.

Propolis je smolasta tvar koju pčele koriste u košnicama kao vezivo ili kao građevni materijal, dakle od davnina bio prepoznat kao tvar koja služi kao zaštita košnice od različitih negativnih utjecaja.

Danas znamo da propolis ima antibakterijsko, antivirusno, antioksidativno i fungicidno djelovanje.

Primjena

Aqua Maris® Propolis stvara zaštitnu barijeru na sluznici usne šupljine i ždrijela te pomaže umirivanju nadraženog i upaljenog grla i smanjuje iritaciju usne šupljine. Sadržaj morske vode u proizvodu dodatno ovlažuje nadraženu sluznicu usne šupljine i grla.

Primjenom spreja Aqua Maris® Propolis stvara se tanki zaštitni film koji lako prijanja na sluznicu usne šupljine i ždrijela. Glicerol doprinosi ujednačenoj raspodjeli ekstrakta propolisa na sluznici te predstavlja barijeru za štetne vanjske utjecaje (onečišćeni zrak, zrak u klimatiziranim prostorijama, mikroorganizmi) djelujući pri tom umirujuće na upaljeno grlo.

Primjerena duljina aplikatora na boci omogućuje jednostavniju primjenu što pospješuje učinak spreja.

Kod kašlja, promuklosti, otežanog gutanja raspršite 1 do 2 puta Aqua Maris® Propolis 2 do 3 puta dnevno i učinkovito riješite simptome vezane uz bilo kakvu iritaciju usne šupljine.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci