Aqua Maris Oto sprej za uho

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Aqua Maris Oto sprej za uho

Sastav

Izotonizirana morska voda.

Anatomske deformacije (osteomi, osteofiti), povećan broj dlačica u zvukovodu, fizičke barijere spontanom izlasku cerumena iz zvukovoda (uporaba štapića za uši), slušna pomagala te prekid u tijeku migracije epitelnih stanica zvukovoda rizični su čimbenici stvaranja ceruminalnog čepa.

Jedan od važnih razloga stvaranja ceruminalnog čepa je nepravilna higijena uha, posebno čišćenje zvukovoda štapićima za uši. Međutim, ovom se metodom ušna smola još samo još dublje utiskuje u zvukovod, formirajući ceruminalni čep pa su moguće povrede osjetljive kože zvukovoda i oštećenja bubnjića.

Primjena

Aqua Maris® Oto sprej za uho (100 ml) jedinstveno je rješenje za higijenu uha i prevenciju nastanka ceruminalnog čepa. Anatomski oblik sprječava predubok ulazak raspršivača u zvukovod, a mekani i zaobljeni vrh štiti delikatne strukture uha. Patentirani dizajn omogućuje raspršivanje tekućine prema van, čime se podržavaju prirodni mehanizmi čišćenja a izbjegava pritisak na bubnjić.

Proizvod je prilagođen uhu djece i odraslih a posebno se preporuča osobama koje su već imale problem impakcije cerumena, osobama sa slušnim pomagalima te svima koji žele prirodno i sigurno rješenje za higijenu uha.

Bez konzervansa i aditiva.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci