Aqua Maris Refresh sprej za nos

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Aqua Maris Refresh sprej za nos

Blagotvorna morska voda iz Jadrana obogaćena hidrolatima lavande i smilja osvježava, štiti i čisti suh i nadražen nos čime omogućava dugotrajnu njegu iritirane i suhe sluznice nosa. Hidrolati lavande i smilja imaju analgetsko, antiseptičko, protuupalno, antialergijsko djelovanje kao i umirujuće djelovanje na cijeli organizam.

Iako toga često nismo ni svjesni, mirisi snažno utječu na percepciju naše okoline. Stvaramo pozitivnije mišljenje o osobama koje ugodno mirišu, hrana koja ugodno miriši odmah je i ukusnija, neki nas mirisi vraćaju u djetinjstvo a mogu igrati i ključnu ulogu pri odabiru partnera (feromoni). Uživajte u mirisima uz prohodan nos i Aqua Maris Refresh- spoj izotonizirane morske vode i mirisnih hidrolata!

Hidrolati se dobivaju tijekom destilacije eteričnih ulja, kada nakon hlađenja vodene pare dolazi do odvajanja eteričnog ulja od vodene otopine, zasićene njegovim sastojcima. Ta vodena otopina sa svim poželjnim komponentama hidrofilnog dijela jest hidrolat. Kako ne sadrže lipofilnu komponentu, vrlo su blagi i stoga prikladni i za osjetljive osobe.

Hidrolat smilja njeguje i regenerira sluznicu dišnog sustava, a često se ističe i njegova sposobnost da vraća snagu umu koji je iscrpljen od stresa. Njegovu vrijednost najbolje opisuje francuski naziv za smilje "immortelle" – besmrtnost. Lavanda se pak odlikuje vrlo širokim spektrom djelovanja a ono najvažnije jest njezina mogućnost da popravi poremećenu ravnotežu, kako uma, tako i tijela.

Primjena

Aqua Maris Refresh koristi se za dnevnu njegu i zaštitu sluznice nosa. Nakon primjene, osjećat ćete se osvježeno i disati ugodnije!

100% prirodno.

Bez aditiva i konzervansa.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci