Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piccolosole krema za zaštitu od sunca za djecu L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Piccolosole krema za zaštitu od sunca za djecu L'Erbolario

Krema za sunčanje za djecu, za lice i tijelo.

Veoma visok faktor zaštite s uljem breskvine koštice i ekstraktom nevena, otporna na vodu Kada se djeca naoružaju kolutom i rukavicama za plivanje, pa se kupanje u moru razvije u beskonačno istraživanje prvih valova, kada se gradnja kula u pijesku pretvori u gradnju pravog malog pješčanog srednjovjekovnog dvorca s mnoštvom tornjeva; kada se skakutanje i trčanje beskrajno ponavljaju po važplaninskim obroncima po kojima skakuću samo divokoze onda je neophodno kožu najmlađih namazati i zaštititi od sunca.

Ova krema veoma dragocjeno čuva psihički mir svake mame: učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja, posjeduje 2 različita filtera (gama origanol ekstrahiran iz ulja rižine ljuske i frakcija za saponifikaciju maslinova ulja) dok zaštitno i ublažavajuće djelovanje daje niz odabranih sastojaka iz ekstrakta nevena i ulja breskvine koštice. Sve zajedno blago i nježno njeguje dječju kožu.

SPF 50 +

Veličina

75 ml

Primjena

Jednoliko namažite lice i tijelo svog djeteta ovom kremom, u debljem sloju i nemojte je previše umasirati u tijelo. Pazite da prekrijete sve otkrivene dijelove tijela. Iako je proizvod vodootporan, ponavljajte nanošenje svakih sat vremena, posebno nakon plivanja i tuširanja.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci