Piccolosole krema za zaštitu od sunca za djecu L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Piccolosole krema za zaštitu od sunca za djecu L'Erbolario

Krema za sunčanje za djecu, za lice i tijelo.

Veoma visok faktor zaštite s uljem breskvine koštice i ekstraktom nevena, otporna na vodu Kada se djeca naoružaju kolutom i rukavicama za plivanje, pa se kupanje u moru razvije u beskonačno istraživanje prvih valova, kada se gradnja kula u pijesku pretvori u gradnju pravog malog pješčanog srednjovjekovnog dvorca s mnoštvom tornjeva; kada se skakutanje i trčanje beskrajno ponavljaju po važplaninskim obroncima po kojima skakuću samo divokoze onda je neophodno kožu najmlađih namazati i zaštititi od sunca.

Ova krema veoma dragocjeno čuva psihički mir svake mame: učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja, posjeduje 2 različita filtera (gama origanol ekstrahiran iz ulja rižine ljuske i frakcija za saponifikaciju maslinova ulja) dok zaštitno i ublažavajuće djelovanje daje niz odabranih sastojaka iz ekstrakta nevena i ulja breskvine koštice. Sve zajedno blago i nježno njeguje dječju kožu.

SPF 50 +

Veličina

75 ml

Primjena

Jednoliko namažite lice i tijelo svog djeteta ovom kremom, u debljem sloju i nemojte je previše umasirati u tijelo. Pazite da prekrijete sve otkrivene dijelove tijela. Iako je proizvod vodootporan, ponavljajte nanošenje svakih sat vremena, posebno nakon plivanja i tuširanja.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci