Piccolosole dječja ultra-zaštitna krema za sunčanje za lice i tijelo L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Piccolosole dječja ultra-zaštitna krema za sunčanje za lice i tijelo L'Erbolario

S uljem breskvine jezgre i bademovim maslacom. Vodootporna.

Iznimno nježna krema za sunčanje s vrlo snažnom zaštitom namijenjena koži vrlo male djece.

Kako bi beskrajne dječje igre na suncu, na plaži, šetnje s mamama i tatama te drijemanja na šarenim ručnicima prošli mirno i sigurno, Piccolosole koristi najučinkovitija zaštitna sredstva, od tradicionalnih neosapunjivih frakcija maslinova ulja i ulja avokada, do originalnog sezamovog ulja i inovativnog ekstrakta indijske bukve, kombinira s mnoštvom moćnih prirodnih tvari s hranjivim, omekšavajućim i zaštitnim svojstvima, uključujući bademov maslac, ulje breskvine jezgre i ulje pšeničnih klica, a sve se vrlo brzo nanosi na kožu s tek nekoliko nježnih dodira.

Ovo je iznimno važno jer kremu treba nanositi više puta tijekom dana, gotovo svakoga sata i obavezno nakon kupanja ili tuširanja, unatoč činjeci da je Piccolosole visoko vodootporan. S dječjom kremom za sunčanje i malo vaše brige i pažnje, za iznimno nježnu kožu vašeg djeteta, jedini podsjetnik na ljeto bit će njena divna zlatna boja!

SPF 30 +

Sadržaj

125 ml

Primjena

Jednoliko namažite lice i tijelo svog djeteta ovom kremom, u debljem sloju i nemojte je previše umasirati u tijelo.

Pazite da prekrijete sve otkrivene dijelove tijela. Iako je proizvod vodootporan, ponavljajte nanošenje svakih sat vremena, posebno nakon plivanja i tuširanja.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci