Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piccolosole dječja ultra-zaštitna krema za sunčanje za lice i tijelo L'Erbolario

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Piccolosole dječja ultra-zaštitna krema za sunčanje za lice i tijelo L'Erbolario

S uljem breskvine jezgre i bademovim maslacom. Vodootporna.

Iznimno nježna krema za sunčanje s vrlo snažnom zaštitom namijenjena koži vrlo male djece.

Kako bi beskrajne dječje igre na suncu, na plaži, šetnje s mamama i tatama te drijemanja na šarenim ručnicima prošli mirno i sigurno, Piccolosole koristi najučinkovitija zaštitna sredstva, od tradicionalnih neosapunjivih frakcija maslinova ulja i ulja avokada, do originalnog sezamovog ulja i inovativnog ekstrakta indijske bukve, kombinira s mnoštvom moćnih prirodnih tvari s hranjivim, omekšavajućim i zaštitnim svojstvima, uključujući bademov maslac, ulje breskvine jezgre i ulje pšeničnih klica, a sve se vrlo brzo nanosi na kožu s tek nekoliko nježnih dodira.

Ovo je iznimno važno jer kremu treba nanositi više puta tijekom dana, gotovo svakoga sata i obavezno nakon kupanja ili tuširanja, unatoč činjeci da je Piccolosole visoko vodootporan. S dječjom kremom za sunčanje i malo vaše brige i pažnje, za iznimno nježnu kožu vašeg djeteta, jedini podsjetnik na ljeto bit će njena divna zlatna boja!

SPF 30 +

Sadržaj

125 ml

Primjena

Jednoliko namažite lice i tijelo svog djeteta ovom kremom, u debljem sloju i nemojte je previše umasirati u tijelo.

Pazite da prekrijete sve otkrivene dijelove tijela. Iako je proizvod vodootporan, ponavljajte nanošenje svakih sat vremena, posebno nakon plivanja i tuširanja.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci