Pranarom Ravintsara eterično ulje

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Pranarom Ravintsara eterično ulje

Eterično ulje Ravintsara poznato je kao jedno od najjačih antivirusnih ulja, a uz to je jedno od najblažih i najsigurnijih eteričnih ulja.

Ravinsara ulje djeluje protiv virusnih bolesti kao što su:

  • gripa

  • infekcija HPV-om

  • virusne infekcije dišnog sustava

  • virusne infekcije probavnog trakta

Osim navedenog antivirusnog djelovanja, eterično ulje Ravintsara pomaže protiv stresa, napetosti, nervoze i nesanice. Može se stavljati na kožu nerazrijeđeno.

Način dobivanja: Destilacija vodenom parom listova

Aktivne tvari: 1,8-cineol, sabinen, alfa-,beta-pinen, eugenol, p-cimen, beta-kariofilen, alfa-terpineol

Sastojci: Cinnamomum camphora ct cineole ( 100%)

Primjena

Ravensara eterično ulje pomaže kod: gripe, prehlade, virusnih dišnih infekcija, herpesa, mononukleoze, umora, sindroma kroničnog umora, multiple skleroze, virusnog hepatitisa, vaginitisa, virusnih bradavica, rinitisa, djeluje kao afrodizijak i  imunostimulans. 

Mjere opreza

Ne ostavljati bez nadzora.

Čuvati izvan dohvata djece.

Čuvati dalje od izvora topline.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci