Pileća juha s limunom

Pripremite tradicionalnu juhu na malo drugačiji način.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 žlice maslaca
- naribana korica od 1 limuna
- 3 šalice nasjeckane mrkve
- 3 šalice nasjeckanog celera
- 14 šalica pilećeg temeljca
- 100g rezanaca za juhu
- 1/2 šalice soka od limuna
- 4 šalice polukuhane piletine
- sol
- papar
- peršina
Priprema
Rastopite maslac u loncu, dodajte limunovu koricu i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte mrkvu, celer i luk i kuhajte 3 do 4 minute. Dodajte temeljac i piletinu i kuhajte dok ne proključa.
Dodajte rezance i kuhajte prema uputama na pakiranju. Smanjite vatru, dodajte limunov sok, začinite solju i paprom i kuhajte 2 do 3 minute. Pospite peršinom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheGoveđa ljetna juha1 h12345
-
JuheJuha od brokule i sira za mršavljenje30 min12345
-
JuheToskanska juha Acquacotta1 h12345
-
JuheToskanska juha od povrća35 min12345
-
JuheJuha od povrća sa celerom45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345