Piletina u korici od oraha i ružmarina

Piletina u korici od oraha i ružmarina

Piletina u korici od oraha i ružmarina
  • Objavljeno: Utorak, 10.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ružmarin je jako dobar izvor željeza i mangana.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/4 šalice obranog mlijeka
  • 2 žlice senfa
  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1/3 šalice krušnih mrvica
  • 1/3 šalice nasjeckanih oraha
  • 2 žlice parmezana
  • 1/4 žličice soli
  • 1 žličica ružmarina
  • 1/4 žličice papra

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Pomiješajte mlijeko i senf. Piletinu stavite u duboku tanjur i prelijte smjesom od senfa i mlijeka.

U nemasnoj tavi pržite krušne mrvice dok ne poprime zlatno smeđu boju. Pomiješajte krušne mrvice s orasima, ružmarinom, parmezanom, solju i paprom.

Uvaljajte piletinu u krušne mrvice i poslažite na lim za pečenje. Pecite oko 15 minuta, izvadite i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti