Tjestenina s maslacem od kikirikija, češnjakom i đumbirom

Brz i ukusan ručak.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- 100g maslaca od kikirikija
- sol
- papar
- 1/2 žličice đumbira
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 nasjeckana glavica luka
- 1 šalica vode
- 2 žlice sezamovog ulja
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.
Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte ga oko 2 minute. Dodajte vodu i dobro promiješajte. Dodajte preostale sastojke i kuhajte oko 10 minuta, povremeno miješajući
Pomiješajte umak s tjesteninom i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLazanje od špinata2:20h12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaUkusna tjestenina s brokulom i češnjakom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKremasta tjestenina s kozicama20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345