Zapečena tjestenina sa šampinjonima i jajima

Neobična, a ukusna kombinacija okusa.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- 3 nasjeckana kuhana jaja
- 300g nasjeckanih šampinjona
- 1 nasjeckana glavica luka
- sol
- papar
- 3 žlice svježeg kravljeg sira
- 500ml kiselog vrhnja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Tjesteninu kuhajte 3 minute kraće nego što piće na uputama na pakiranju. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi i dinstajte luk oko 3 minute. Dodajte šampinjone, poklopite i pustite da se kuhaju oko 10 minuta. Dodajte sol i papar. Na kraju dodajte jaja, lagano promiješajte i uklonite s vatre.
Namastite vatrostalnu posudu. Pomiješajte sve sastojke i stavite ih u vatrostalnu posudu. Izmutite vrhnje i sir. Prelijte preko tjestenine i pecite oko 10 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLazanje od špinata2:20h12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaUkusna tjestenina s brokulom i češnjakom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKremasta tjestenina s kozicama20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345