Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

20. jubilarno izdanje Sajma ljepote

20. jubilarno izdanje Sajma ljepote

20. jubilarno izdanje Sajma ljepote
  • Objavljeno: Srijeda, 14.02.2018.
  • Broj pregleda: 55
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
20. jubilarno izdanje Sajma ljepote

Dani ljepote slave svoj jubilarni 20. rođendan posvećen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji i inovacijama na tržištu.

Kao vodeći događaj u regiji za profesionalce, od petka, 09. do nedjelje 11. ožujka 2018. sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote i otvoren za sve zaposlene u maloprodaji, veleprodaji, kozmetičkim salonima i salonima za uljepšavanje, nail, wellness, fitness i hairstyle industriji.

„Najljepši“ sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Dani ljepote & Fitnessa mjesto su osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima se nudi ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

TOTAL LOOK SHOW – live frizerski show

Najavljujemo live frizerski show i TOTAL LOOK revije za vrijeme trajanja Dana ljepote&fitnessa!

Roberto Cistellini i Vincenzo Cangiano ambasadori frizerske akademije predstavit će nove tehnike bojanja organskim bojama brenda ToccoMagico Multiplex uz stiliziranje i šišanje.

Tvrtka TOP STIL zastupnik je vrhunskih brendova frizerske opreme koja će se prezentirati na ukupno pet revija. Prilikom prezentacija i edukacija (šišanje, bojanje, styling) posjetitelji sajma moći će uživo vidjeti primjere najnovijih svjetskih trendova u bojanju, njezi i stylingu kose te iskoristiti odlične sajamske popuste za kupnju.

NATJECANJA, BESPLATNI KOZMETIČKI TRETMANI, SAVJETI

I ove će se godine održati međunarodno natjecanje u oblikovanju i dizajnu noktiju „Love animals“ u kategoriji Plakat na 4 teme: Candy girl, Pirate girl, Cowboy girl i slobodna tema.

Program natjecanja „Love Animals“ okupit će brojne majstore oblikovanja i dizajna noktiju iz cijele Europe te prezentirati najnovije tehnike i ideje iz ove industrije. Ovogodišnji ocjenjivački žiri uključuje skupinu stručnjaka iz sektora, izvrsnih majstora i kvalitetnih sudaca.

Više informacija potražite ovdje!

Petak, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola. Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr.

U sklopu sajma Dana ljepote & fitnesa Učilište Profokus organizira make up natjecanje na temu “Unicorn Magic”, na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga.

I ove godine održat će se natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina. Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading) je estetski zahvat, odnosno vrsta polu-permanetnog make up-a. Postiže se potpuno prirodan izgled obrva.

Portal Estetica.hr u suradnji sa svojim partnerima La Roche-Posay i Vichy organizira besplatno savjetovanje za sve posjetitelje iz oblasti estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

Sve ono što suvremena estetska medicina ne može, estetska kirurgija može. Poznati hrvatski estetski kirurzi odgovorit će na sva vaša pitanja o mogućnostima i primjeni estetske kirurgije.

FASHION FUSION FAIR ZAGREB

FASHION FUSION / FAIR je novi projekt nastao u suradnji Zagrebačkog velesajma, Viktora Drage, pokretača domaće modne scene i razvoja domaćih modnih brandova koji su svojim radom obilježili proteklih 15 godina medijske scene.

Tim okupljenih stručnjaka na projektu zadao si je u cilj vratiti Zagreb na kartu svjetskih modnih sajmova kao mjesta razmjene informacija, poslovnih suradnji, pokretača razvoja gospodarstva i brandiranja Hrvatske kao mjesta pozitivnog ozračja za sve vrste poslovanja unutar lifestyle i modnih i pratećih događanja.

FASHION FUSION / FAIR namijenjen je profesionalcima, tj. svima koji su na bilo koji način uključeni u profesije vezane uz modu, produkciju svih elemenata vezanih uz modnu industriju, kako bi olakšao njihov put na svim etapama razvoja njihove profesije i branda, izlasku na domaće i strano modno tržište te krajnjem konzumentu, tj. kupcu domaćeg modnog proizvoda.

FITNESS

Već četvrtu godinu zaredom predstavljamo temu – Fitness.

Ovogodišnja konferencija na temu FIT TO LEARN kroz svoj jednodnevni program predstavit će najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i razvoja znanja i vještina. Svoja znanja polaznici će moći obogatiti brojnim prezentacijama i masterclass seminarima iz fitness svijeta, a otvorit će se i uvijek aktualne teme zdrave prehrane, treninga za vrhunske sportaše i važnosti bavljenja fizičkom aktivnosti kod djece. Namijenjena je za instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike ili menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije, vrhunske sportaše ili rekreativce …

U sklopu sajma održat će se i Natjecanje u crossOF zoni, koje će se održati u tri segmenta kroz tri dana.

CrossOF zona je natjecanje za aktivne vježbače koji su spremni pokazati svoju snagu, izdržljivost, ali i tehniku. Prvi dan na rasporedu je disciplina „trzaj“, drugi „nabačaj/izbačaj“, a treći „wod“.

Na programu je i edukacijska radionica pod nazivom “Kako pokrenuti uspješan fitness biznis?”. Radionica je namijenjena svima koji razmišljaju o pokretanju posla i onima koji već vode posao kao neka vrsta check liste za sve radnje koje su potrebne kako bi stvorili posao koji sam radi i donosi novac neovisno da li je vlasnik prisutan 24 sata dnevno.

Tribina pod nazivom “Traži se fitness trener u penziji” ili kakva je budućnost profesije fitness trenera? zasigurno će biti zanimljiva za mnoge zainteresirane.

FIT FOR KIDS

Ljubav prema sportu i zdravom načinu života potrebno je razvijati od rane dobi. Zagrebački velesajam u suradnji s portalom Abeceda roditeljstva pripremio je bogat program namijenjen za naše najmlađe posjetitelje.

Uz različite kreativne i edukativne radionice za djecu i kutak za sva roditeljska pitanja ističemo dva okrugla stola koja su na rasporedu u subotu i nedjelju: Video igre i djeca i Utjecaj medija na djecu. Hrvatski stručnjaci diskutirat će o pozitivnom i negativnom utjecaju video igrica i medija na djecu, edukativnoj ulozi, kako ih odgovorno koristiti te kako umanjiti negativan utjecaj.

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna.

Više informacija potražite na webu i Facebook stranici!

Komentari

Najčitanije zanimljivosti