3 biljke za sagorijevanje masti

3 biljke za sagorijevanje masti

3 biljke za sagorijevanje masti
  • Objavljeno: Četvrtak, 19.12.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ključ mršavljenja je smanjenje unosa kalorija i povećanje potrošnje kalorija. Ipak, ako već slijedite ovaj savjet, vjerojatno se pitate postoje li načini koji će proces mršavljenje ubrzati.

Posljednjih nekoliko godina znanstvenici su otkrili da neke biljke koje ubrzavaju metabolizam i pospješuju sagorijevanje masti. Niti jedna od ovih biljaka nema magično djelovanje, ali u kombinaciji sa zdravom prehranom i tjelovježbom mogu pomoći da prije dođete do željenih rezultata.

Pripremite smoothie koji sagorijeva mast!

Maslačak

Maslačak će pomoći tijelu da brže razgradi ugljikohidrate. Također će regulirati razinu šećera u krvi i spriječiti nagle promjene u razini šećera u krvi. Na taj način ćete rjeđe osjećati žudnju za grickalicama,

Sjemenke lana

Sjemenke lana su odličan dodatak svim vrstama dijeta. Bogate su omega 3 masnim kiselinama, koje pomažu tijelu da regulira razinu šećera u krvi i ubrzavaju rad metabolizma.

Saznajte zašto se ne možete riješiti masti na trbuhu!

Đumbir

Znanstvenici svakim novim istraživanjem otkrivaju nova ljekovita svojstva đumbira. Đumbir je odličan za ubrzanje metabolizma i detoksikaciju tijela.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti