Buljite u ženske grudi pa ćete dulje živjeti

Buljite u ženske grudi pa ćete dulje živjeti

Buljite u ženske grudi pa ćete dulje živjeti
  • Objavljeno: Utorak, 08.12.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Gledanje ženskih grudi produljuje životni vijek muškaraca i pridonosi njihovu boljem zdravstvenom stanju, tvrde njemački znanstvenici i preporučaju muškarcima starijim od 40 godina da dnevno barem deset minuta gledaju u velike ženske grudi.

Gerontologinja dr. Karen Weatherby, koja je autorica ovog istraživanja, tvrdi da je buljenje u ženske grudi prilično zdrava navika i gotovo jednako djelotvorna kao intenzivna tjelovježba, a može produljiti životni vijek muškarca i do pet godina.

'Samo deset minuta gledanja u grudi dobro obdarene žene jednako je učinkovito kao i 30 minuta aerobika', tvrdi ona.

Istraživanje u trajanju od pet godina provedeno je na 200 ispitanika u tri njemačke bolnice. Polovica ispitanika trebala je gledati u ženske grudi na dnevnoj bazi, a druga polovica trebala se suzdržavati od te slatke aktivnosti.

Pri kraju istraživanja znanstvenici su došli do zaključka da gledanje ženskih poprsja na dnevnoj bazi snižava krvni tlak kod muškaraca i smanjuje mogućnost obolijevanja od krvožilnih bolesti.

Znanstvenici vjeruju da seksualna želja pojačava cirkulaciju krvi koja dovodi do općeg poboljšanja zdravstvenog stanja.

'Seksualno uzbuđenje nagoni srce da pumpa brže i poboljšava cirkulaciju. Nema sumnje, za muškarce je zdravo buljiti u ženske grudi. Naše istraživanje sugerira da upražnjavanje te aktivnosti barem na nekoliko minuta dnevno smanjuje rizik od moždanog ili srčanog udara za polovicu. Vjerujemo da, ako to radi stalno, prosječan muškarac može živjeti i četiri do pet godina dulje', pojašnjava dr. Weatherby koja muškarcima starijima od 40 godina preporučuje da gledaju u velike ženske grudi barem deset minuta dnevno.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti