Evo do koje biste godine trebali imati sređen život!

Evo do koje biste godine trebali imati sređen život!

Evo do koje biste godine trebali imati sređen život!
  • Objavljeno: Subota, 12.01.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Kasnimo u odnosu na neke prethodne generacije. Rađamo kasnije, upuštamo se u brak sve kasnije, „stajemo na noge“ sve kasnije.

Ako ste u dvadesetima ili na početku tridesetih godina, nema potrebe za panikom. A ako ste već zakoračili u 39. godinu, a život vam je još uvijek u neredu, nemamo optimistične vijesti za vas.

Barem ako je suditi po istraživanju provedenom u Beagle Street Life Insurance u kojem je sudjelovalo dvije tisuće odraslih osoba, a koje su se izjasnile oko toga do koje godine života biste trebali biti „sređeni“.

Do svoje 39. godine, trebali bi imati ostvarene ciljeve u svojoj karijeri, sređen ljubavni život i stabilno društvo. Ipak, neke stvari bismo trebali imati i prije te dobi.

Primjerice, do 29. godine trebali bismo biti okruženi sigurnom grupom prijatelja, do 31. godine bismo već trebali pronaći ljubav svog života ili barem onu osobu s kojim želimo provesti život.

No, ako se niste pronašli u ovim dobnim okvirima, nemojte očajavati. Istraživanje je iznijelo smjernice, no to ne znači da možda već s početkom Nove godine upravo vas ne čekaju neke velike promjene.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti