Pronašli smo tople čizme uz koje ne trebate birati između mode i udobnosti

Pronašli smo tople čizme uz koje ne trebate birati između mode i udobnosti

Pronašli smo tople čizme uz koje ne trebate birati između mode i udobnosti
  • Objavljeno: Petak, 11.01.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Nova godina, a s njom i sve veća zima, je stigla i svi znamo što to znači. Pokrivamo se vestama, jaknama i svim drugim komadima odjeće ili dodataka zbog kojih ponekad baš i ne izgledamo modno osviješteno. Ipak, kada su u pitanju čizme, nije potrebno birati između mode i udobnosti, jer postoje i one koje su jednako tople i slatke. Ime im je EMU Australia, trenutno su najtraženije tople čizme u kojima će svatko htjeti provesti zimu, a nalaze se u ShoeBeDo trgovinama.

EMU Australia australski je brand koji već više 15 godina proizvodi vrhunske čizme od najbolje i najkvalitetnije Merino vune i ovčje kože, a tijekom godina postao je vrlo popularan širom svijeta pa tako i među hollywoodskim zvijezdama te se može vidjeti na mnogim modnim događanjima poput New York Fashion Weeka i u izdanjima najvećih modnih magazina.

Tople čizme, baš kao i tople papuče ove marke mnogima su najdraže rješenje pri niskim temperaturama. Debele vunene postave, crna mat ili sjajna koža, predivna siva brušena koža, više ili niže buce ili pak krznene papuče, sve su to favoriti između kojih se teško odlučiti, ali ono što je sigurno je da se nećete htjeti rastaviti od njih. Tople čizme više nisu namijenjene samo za planine, već su dio svakidašnje ulične mode, a kombinacija korisnog i lijepog je uvijek dobrodošla u svačiji ormar. Modne zaljubljenike EMU obuća će nesumnjivo osvojiti na prvo nošenje.

Modeli koji će brzo postati vaša najtoplija odluka u novoj godini nalaze se u svim ShoeBeDo dućanima, kao i na klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti