Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Broj pregleda: 140.623
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Možete i trebate utjecati na svoju sudbinu! Nema smisla oslanjati se na prošlost ili budućnost. Imamo pravo tražiti čuda i skriveno znanje. Pragmatizam i realizam nemaju konkurenciju! U posljednjih nekoliko godina pokazalo se i dokazalo tko je tko. Tko je neodlučno vrludao svijetom i tko je sagradio čvrste temelje koji ne mijenjaju smjer zbog okolnih događaja. Možemo računati samo na sebe i na vlastite sposobnosti.

Pogreške iz prošlosti nisu nestale. Važna je pouka koju smo iz njih izvukli. Dakle, 2017. godina je poštena i iskrena, razdoblje kada nestaju iluzije i zastarjele dogme stoljeća. Svatko zna svoje mjesto, svoju vrijednost i sposobnosti protivnika. I premda 2017. još nije početak novog doba, nove ideje dolaze i zahtijevaju da im posvetimo pažnju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Bijes, agresivnost, ratobornost, egoizam i despotizam. Čeka nas nevjerojatno aktivno i dinamično razdoblje. Sadrži dosta pozitivnih trenutaka i uistinu složene situacije. Najblaže rečeno, bit će zanimljivo! Oni koji bez razmišljanja kreću u akciju bit će nedvojbeni pobjednici.

Vrijeme je da svatko dobije ono što zaslužuje. Drugim riječima, bit će spontanih i iznenadnih situacija. Mnogo toga će ovisiti o tome kako ste se ponašali prethodnih godina. Senzualne i emocionalne sfere će proći kroz značajne promjene. Imajte na umu da ljubomora može uništiti odnose, brakove i obitelji koji su izgledali prilično čvrsti.

Mjesec, Neptun i Pluton (indirektno, ali u značajnoj mjeri), će imati određeni utjecaj na nas. To je kao dolijevanje ulja na vatru. Potreban je poseban oprez u riječima i djelima. Komunikacija će imati odlučujuće značenje u procesu rješavanja konfliktnih situacija. Ovdje je potrebno znati granice jer je kompromis moguć samo ako su obje strane voljne na njega pristati. Tu i tamo je pošteno i prirodno govoriti iz pozicije snage, a to je često i jedino pravo rješenje. Čeka vas godina agresivne diplomacije.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vatreni znakovi će dobiti bonuse. Trebate imati na umu da velike mogućnosti uvijek dovode do velikog broja ograničenja. S velikom moći dolazi i velika odgovornost. Drugim riječima, bit ćete jako sretni ne samo jednom, nego čak dva puta. Morat ćete raditi dvostruko više nego drugi jer će vas, u suprotnom, nerealizirani potencijal ubiti. Pluton će to svakako i probati. Njegov naziv nije slučajan. Zovu ga i Tamni planet.

Vodeni znakovi će završiti u manje pozitivnim situacijama. Okolnosti neće biti tako povoljne za vas. Ne morate riješiti velike sukobe od kojih zavisi sudbinu svijeta.

Vodeni i Zemljani znakovi će se snalaziti u ovim velikim prevratima sudbine.

U cjelini, 2017. će biti uspješna za poslovne ljude, sportaše i ljude od akcije. Inicijativa, rad, velikodušnost i iskrenost su ključne pozitivne značajke ovog razdoblja. Fanatizam, egocentrizam i grubost su slabosti kojih biste se trebali riješiti što prije.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije