Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Možete i trebate utjecati na svoju sudbinu! Nema smisla oslanjati se na prošlost ili budućnost. Imamo pravo tražiti čuda i skriveno znanje. Pragmatizam i realizam nemaju konkurenciju! U posljednjih nekoliko godina pokazalo se i dokazalo tko je tko. Tko je neodlučno vrludao svijetom i tko je sagradio čvrste temelje koji ne mijenjaju smjer zbog okolnih događaja. Možemo računati samo na sebe i na vlastite sposobnosti.

Pogreške iz prošlosti nisu nestale. Važna je pouka koju smo iz njih izvukli. Dakle, 2017. godina je poštena i iskrena, razdoblje kada nestaju iluzije i zastarjele dogme stoljeća. Svatko zna svoje mjesto, svoju vrijednost i sposobnosti protivnika. I premda 2017. još nije početak novog doba, nove ideje dolaze i zahtijevaju da im posvetimo pažnju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Bijes, agresivnost, ratobornost, egoizam i despotizam. Čeka nas nevjerojatno aktivno i dinamično razdoblje. Sadrži dosta pozitivnih trenutaka i uistinu složene situacije. Najblaže rečeno, bit će zanimljivo! Oni koji bez razmišljanja kreću u akciju bit će nedvojbeni pobjednici.

Vrijeme je da svatko dobije ono što zaslužuje. Drugim riječima, bit će spontanih i iznenadnih situacija. Mnogo toga će ovisiti o tome kako ste se ponašali prethodnih godina. Senzualne i emocionalne sfere će proći kroz značajne promjene. Imajte na umu da ljubomora može uništiti odnose, brakove i obitelji koji su izgledali prilično čvrsti.

Mjesec, Neptun i Pluton (indirektno, ali u značajnoj mjeri), će imati određeni utjecaj na nas. To je kao dolijevanje ulja na vatru. Potreban je poseban oprez u riječima i djelima. Komunikacija će imati odlučujuće značenje u procesu rješavanja konfliktnih situacija. Ovdje je potrebno znati granice jer je kompromis moguć samo ako su obje strane voljne na njega pristati. Tu i tamo je pošteno i prirodno govoriti iz pozicije snage, a to je često i jedino pravo rješenje. Čeka vas godina agresivne diplomacije.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vatreni znakovi će dobiti bonuse. Trebate imati na umu da velike mogućnosti uvijek dovode do velikog broja ograničenja. S velikom moći dolazi i velika odgovornost. Drugim riječima, bit ćete jako sretni ne samo jednom, nego čak dva puta. Morat ćete raditi dvostruko više nego drugi jer će vas, u suprotnom, nerealizirani potencijal ubiti. Pluton će to svakako i probati. Njegov naziv nije slučajan. Zovu ga i Tamni planet.

Vodeni znakovi će završiti u manje pozitivnim situacijama. Okolnosti neće biti tako povoljne za vas. Ne morate riješiti velike sukobe od kojih zavisi sudbinu svijeta.

Vodeni i Zemljani znakovi će se snalaziti u ovim velikim prevratima sudbine.

U cjelini, 2017. će biti uspješna za poslovne ljude, sportaše i ljude od akcije. Inicijativa, rad, velikodušnost i iskrenost su ključne pozitivne značajke ovog razdoblja. Fanatizam, egocentrizam i grubost su slabosti kojih biste se trebali riješiti što prije.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije