Evo što većina muškaraca radi, iako žene to smatraju prevarom!

Evo što većina muškaraca radi, iako žene to smatraju prevarom!

Evo što većina muškaraca radi, iako žene to smatraju prevarom!
  • Objavljeno: Srijeda, 28.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Prijevaru svatko doživljava na svoj način. Iako je za mnoge potpuno jasno što se smatra prijevarom, posljednje istraživanje pokazalo je porazne rezultate prema kojima 49% muškaraca smatra da poljubac s drugom osobom nije prijevara.

I pri tome se misli na strastveni poljubac kakve obično izmjenjuju na početku veze.

Istraživači BBC-a, ispitali su dvije tisuće odraslih o njihovim odnosima i ponašanjima u vezi. Više od polovice ispitanika, njih 51%, cybersex s drugim osobama ne smatraju prijevarom.

Stručnjakinja za obitelj i veze, dr. Fran Walfish tvrdi kako su ti muškarci u krivu.

Niste paranoični, ovo su očiti znakovi da vas partner vara!

Muškarci osjećaju veliku krivnju kada rade nešto za što znaju da su u krivu i ne mogu podnijeti tu krivnju pa sebi racionaliziraju stvari tako da se uvjere da ipak ne rade ništa krivo.

Ipak, da pitaju žene, kao što su ih pitali i istraživači, uvjerili bi se kako žene na to ipak ne gledaju istim očima. Preko 70% njih smatra da je tu ipak riječ o prijevari.

Otkrijte varaju li muškarci partnerice s ljepšim ili ružnijim ženama!

Prijevare su različitog tipa, emocionalne, fizičke, seksualne ako to radite s nekim s kim niste u vezi, a osjećate određenu doze kemije prema njoj. Čim trošite svoje vrijeme i energiju na nekog drugog, na bilo koji način, ne zavaravajte se, varate!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti