Evo kako ormar može otkriti prve znakove prevare!

Evo kako ormar može otkriti prve znakove prevare!

Evo kako ormar može otkriti prve znakove prevare!
  • Objavljeno: Nedjelja, 10.02.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Kad posumnjate da vas partner vara, prvo pravilo je da se pretvarate kao da ništa ne znate. No kako je to moguće? Ostanite mirni jer se iz govora tijela i izraza lica sve može iščitati, tvrde Del Anthony Delorenzo, Dawn Ricci, Kenneth Baron i Frank Gunzburg, autori knjige „Warning Signs: How to Know if Your Partner Is Cheating and What to Do About It“.

Budite svjesni da je „glumljenje“ trenutačna situacija i da se nećete morati vječno pretvarati da je sve u redu.

Neki partneri provode više vremena u sakrivanju svojih afera nego s ljubavnicom. Jedan muškarac napravio je lažne korisničke račune izmišljenih klijenata s kojih si je slao e-mailove o kasnim večernjim sastancima. Ti ‘klijenti’ su povremeno slali mailove i njegovoj supruzi kako bi se ispričali što ga zadržavaju na poslu do kasno navečer, opisuju autori te savjetuju da ono na što morate obratiti pozornost su promjene u ponašanju i rutini.

Većina ljudi ima razvijenu svakodnevnu rutinu uz sitne odmake od iste. Ako vaš partner odluči obojiti kosu, ne znači da vas vara ili traži ljubavnicu. Vjerojatno se želi osjećati bolje u svom tijelu. S druge strane, drugačiji stav prema seksu (smanjena želja, manjak nježnosti), promjena interesa i drastičnije promjene u izgledu, u smislu pretjeranog sređivanja, izbjeljivanja zubiju ili botoks injekcija kako bi izgledao mlađe, znakovi su da vas vara, smatraju autori. Prve znakove najlakše ćete otkriti u – njegovu ormaru.

Ako se u njegovu ormaru nalazi neka skupa majica, a vi ne znate kako se tamo stvorila, potražite je na ispisu kreditne kartice. Ako je ne pronađete, ona je vjerojatno poklon ljubavnice. Ima li u njegovu ormaru nove odjeće koja je modernija od one koju inače nosi? Ako je odgovor da, pronašli ste jedan od prvih znakova da vas možda vara, govore autori.

Ipak, nemojte još biti sigurni i ništa ga nemojte ispitivati. On će to već nekako objasniti, a vi ćete mu pokazati da sumnjate na nešto zbog čega može postati oprezniji i tako će vam biti teže saznati ako vas zaista vara.

U seksu također možete tražiti znakove varanja. Neki od njih mogu biti manjak nježnosti tijekom seksa ili smanjena seksualna želja. Najbolje je da sve znakove koji se temelje na činjenicama zapisujete u dnevnik. Tako ćete u slučaju otkrivanja afere moći postaviti sve neobjašnjive dokaze ispred njega i reći mu da ste ga otkrili, a on neće imati druge nego priznati vam svoju krivnju, zaključuju autori.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti