Otkrijte magičnu ličku zimu

Otkrijte magičnu ličku zimu

Otkrijte magičnu ličku zimu
  • Objavljeno: Srijeda, 28.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Savršena za izlete, brojne aktivnosti, ali i potpuno opuštanje, Lika je ove zime apsolutni hit, osobito za ljubitelje luksuza koji su dobili novo mjesto vrhunske elegancije u srcu Nacionalnog Parka Plitvička jezera.

Fenomen Plitvice u Plitvica Selu na prvi pogled čini se kao tipično ličko selo s tradicionalnim drvenim kućama, no iza drvenih vrata krije se svijet moderne udobnosti s luksuznim apartmanima. Interijer odiše lakoćom, djelomično je obložen svijetlim i fino obrađenim drvom te autohtonom sedrom, kamenom tipičnim za područje Like, a retro šarm daju mu detalji poput ojastučenih stolaca, kaljeve peći, metalnog zvonca na vratima…

Resort je sjajan izbor za sve one koji traže novu dimenziju odmora i posve drugačije iskustvo za novogodišnje blagdane. Novogodišnji paketi uključuju svečanu buffet večeru u vrhunskom restoranu Kozjak, a ljubitelji intimnijih proslava novu će godinu dočekati u prostranom apartmanu u omiljenom društvu uz pucketanje vatre u kaminu.

Stvorite nezaboravan blagdanski ugođaj uz ovih 15 kreativnih ideja!

Opuštanje u spa zoni, šetnja uz potok koji teče naseljem, posjet veličanstvenom Velikom slapu udaljenom desetak minuta od Fenomena Plitvice, razlog su više da zimski odmor rezervirate u Lici, koja je neodoljiva u to doba godine.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti