HTI Forum za investicije u zdravstvenom turizmu u Splitu

HTI Forum za investicije u zdravstvenom turizmu u Splitu

HTI Forum za investicije u zdravstvenom turizmu u Splitu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 19.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Jedini skup u Hrvatskoj specijaliziran za investicije u zdravstvenom turizmu pružit će uvid u trenutne mogućnosti ulaganja na tržištu te predstaviti uspješne primjere investiranja u Hrvatskoj i regiji!

U petak, 23. listopada 2015. u splitskom hotelu Atrium održat će se Health Tourism Investment (HTI) Forum, prestižni regionalni skup koji će okupiti investitore, konzultante i pružatelje usluga kako bi raspravljali o izazovima vezanim uz investicije u zdravstvenom turizmu i ponudili rješenja za razvoj sektora. Na Forumu će, između ostalih, sudjelovati predstavnici Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR), Sektora za međunarodne poslove Hrvatske gospodarske komore, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera te predstavnici brojnih kompanija koje nude usluge zdravstvenog turizma.

"Prethodna izdanja HTI Konferencije okupila su tisuće sudionika iz preko 40 država, uključujući predstavnike vlada, menadžere međunarodnih korporacija te vodeće ljude organizacija i udruga iz područja zdravstvenog turizma te i ove godine očekujemo velik interes i odaziv. Budući da svjetski trendovi ukazuju na intenzivno ulaganje privatnog i javnog sektora u medicinsku, lječilišnu i wellness industriju, vjerujemo da će ovaj forum potaknuti takvu praksu i u našoj regiji te da će sudionici iskoristiti ovu priliku za unaprjeđenje svog poslovanja i ugovaranje međunarodnih partnerstava.", izjavio je Zdeslav Radovčić, predsjednik Uprave i osnivač HTI konferencije.

HTI Investment Forum ponudit će niz zanimljivih tematskih panel diskusija i prezentacija na teme kao što su trenutne mogućnosti ulaganja na tržištu, uspješni modeli investiranja i partnerstva u regiji te najbolji primjeri ubrzanja povrata investicija vezanih uz ulaganja u zdravstveni turizam. Na panelima će sudjelovati utjecajni investitori iz regije, a forum će moderirati Elizabeta Gojan.

Program uključuje i dodjelu nagrade Hrvatske gospodarske komore u akciji „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2015.“ za najbolje toplice/lječilišta godine za koju su ove godine nominirani LifeClass Terme Sveti Martin, SB Thalassotherapia Opatija i Terme Tuhelj.

HTI Investicijski Forum organiziran je pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, Hrvatske gospodarske komore, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice grada Splita.

Prisustvovanje u ovom događaju se ne naplaćuje, ali je broj posjetitelja ograničen i zahtjeva registraciju. Za više informacijama o HTI Forumu i prijavi za sudjelovanje posjetite: www.hticonference.com.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti