Humana akcija DALMALINO UVESELJAVA DJECU!

Humana akcija DALMALINO UVESELJAVA DJECU!

Humana akcija DALMALINO UVESELJAVA DJECU!
  • Objavljeno: Utorak, 13.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U skladu s ciljevima udruge Dječji klub Dalmalino proizašla je ideja za zabavno-edukativni Projekt za djecu koja se liječe u pojedinim bolnicama ili klinikama u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Zadru.

Humana akcija DALMALINO UVESELJAVA DJECU održava se 15. studenog 2012. u Zagrebu u KBC Rebro od 11.00 do 12.30 sati i u Klinici za dječje bolesti Klaićeva od 14.00 do 15.30 sati.

S malenim bolesnicima koji su hospitalizirani druženje i zabavu podijeliti će Dalmalino animatori i prijatelji: Pantomimičar, Spiderman, Laboratorij zabave, ŠPK Samobor, Plesni studio Lepeza, OŠ za Balet i Ritmiku i Djećji zbor Kikići.

Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti dijete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja. Za potrebe Klinika i bolničkih igraonica uz pomoć donatora osigurali smo higijenske potrepštine, slikovnice i ostali materijal za učenje i igru.

Dječji klub Dalmalino čine članovi volonteri, studenti, učitelji i pedagozi, koji su usmjereni na područje pozitivnog rasta i razvoja, a koji provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprjeđenje položaja djece i mladih u Republici Hrvatskoj.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti