Hvar i dalmatinski otoci na 7. mjestu najljepših u Europi!

Hvar i dalmatinski otoci na 7. mjestu najljepših u Europi!

Hvar i dalmatinski otoci na 7. mjestu najljepših u Europi!
  • Objavljeno: Srijeda, 17.07.2019.
  • Broj pregleda: 143
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Čitatelji prestižnog Travel+Leisure magazina glasove temelje na prirodnim i kulturnim atrakcijama, ponuđenim aktivnostima, plažama, hrani, srdačnosti i sveukupnoj vrijednosti.

Otok Hvar i dalmatinski otoci s osvojenih 86.46 bodova ponovno su se visoko pozicionirali na listi najboljih otoka u Europi. Ovoga puta, ugledni američki mjesečni časopis Travel+Leisure, Hvar i okolne otoke istaknuo je kao jednu od najboljih europskih otočkih destinacija.

Hvaru, koji je već niz godina na svjetskoj turističkoj mapi prepoznat kao sjajan odabir za obilaske otoka, popularni island hopping, ovo je još jedna potvrda izvrsnosti destinacije!

Svake godine, povodom dodjela nagrade "World's Best" magazina Travel+Leisure, njihovi čitatelji daju glasove za svoje omiljene destinacije, temeljeći ih na prirodnim i kulturnim atrakcijama, ponuđenim aktivnostima, plažama, hrani, srdačnosti i sveukupnoj vrijednosti.

Uredništvo magazina Travel+Leisure, koji je, uz National Geographic Traveler i Conde Nast Traveler, jedan od najutjecajnijih časopisa za putovanja na svijetu, odlučilo je na ovu listu staviti 15 otoka, ističući kako je europsku kulturu, povijest i hranu najljepše doživjeti na ovim otocima.

Cijelu listu provjerite ovdje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti