Izumljen losion za potenciju koji djeluje trenutno

Izumljen losion za potenciju koji djeluje trenutno

Izumljen losion za potenciju koji djeluje trenutno
  • Objavljeno: Utorak, 22.09.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Znanstvenici su izumili kremu za potenciju koja će biti bolja od Viagre. Superkrema navodno će brže djelovati od Viagre, a neće imati nuspojava.

Za razliku od brojnih drugih tableta kojima treba oko 30 minuta za djelovanje, novi losion ostvarivat će gotovo trenutačne rezultate, na radost brojnih muškaraca koji muku muče s impotencijom.

Erektilna disfunkcija pogađa sve veći broj muškaraca, a uzrok je najčešće fizičke naravi. Nešto manji broj muškaraca pati od impotencije zbog psihičkih poteškoća.

Tajna Viagre i drugih sličnih lijekova je u tome što dopuštaju slobodniji protok krvi, a arterijama pomažu u opuštanju. To čine na način da sprječavaju učinke enzima fosfodiesteraza tip 5. Međutim, taj proces može prouzročiti nuspojave poput glavobolje i problema s vidom.

Muškarci koji su pretrpjeli moždani ili srčani udar takve tablete trebaju uzimati s posebnim oprezom. Osim toga, Viagra i slične tablete nisu uvijek učinkovite. Ekipa znanstvenika sa Sveučilišta Albert Einstein u New Yorku smatra da je sada pronašla rješenje.

Razvili su losion koji utječe direktno na područje koje problematično funkcionira. Tijekom istraživanja na štakorima uočeno je da losion djeluje u devet od 10 slučajeva. Budući da su potrebna dodatna ispitivanja, znanstvenici vjeruju da će se losion naći na tržištu za oko 10 godina.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti