Izumljen losion za potenciju koji djeluje trenutno

Izumljen losion za potenciju koji djeluje trenutno

Izumljen losion za potenciju koji djeluje trenutno
  • Objavljeno: Utorak, 22.09.2009.
  • Broj pregleda: 6.333
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Znanstvenici su izumili kremu za potenciju koja će biti bolja od Viagre. Superkrema navodno će brže djelovati od Viagre, a neće imati nuspojava.

Za razliku od brojnih drugih tableta kojima treba oko 30 minuta za djelovanje, novi losion ostvarivat će gotovo trenutačne rezultate, na radost brojnih muškaraca koji muku muče s impotencijom.

Erektilna disfunkcija pogađa sve veći broj muškaraca, a uzrok je najčešće fizičke naravi. Nešto manji broj muškaraca pati od impotencije zbog psihičkih poteškoća.

Tajna Viagre i drugih sličnih lijekova je u tome što dopuštaju slobodniji protok krvi, a arterijama pomažu u opuštanju. To čine na način da sprječavaju učinke enzima fosfodiesteraza tip 5. Međutim, taj proces može prouzročiti nuspojave poput glavobolje i problema s vidom.

Muškarci koji su pretrpjeli moždani ili srčani udar takve tablete trebaju uzimati s posebnim oprezom. Osim toga, Viagra i slične tablete nisu uvijek učinkovite. Ekipa znanstvenika sa Sveučilišta Albert Einstein u New Yorku smatra da je sada pronašla rješenje.

Razvili su losion koji utječe direktno na područje koje problematično funkcionira. Tijekom istraživanja na štakorima uočeno je da losion djeluje u devet od 10 slučajeva. Budući da su potrebna dodatna ispitivanja, znanstvenici vjeruju da će se losion naći na tržištu za oko 10 godina.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti