Jedinstvena linija medicinskih proizvoda i say

Jedinstvena linija medicinskih proizvoda i say

Jedinstvena linija medicinskih proizvoda i say
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.04.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Martifarm predstavlja jedinstvenu liniju medicinskih proizvoda i say: za liječenje i prevenciju svakodnevnih, jednostavnih bolesti bez dodatnog opterećenja organizma

i say: su medicinski proizvodi jedinstveni na tržištu iza kojih stoji veliki broj kliničkih studija i istraživanja te imaju pravo na medicinske tvrdnje, za razliku od dodataka prehrani.  Kliničkim studijama dokazano je i potvrđeno da su i say: proizvodi djelotvorni upravo tamo gdje su potrebni kako bi potakli prirodne procese iscjeljivanja vašeg tijela.

Naše tijelo je naša najveća vrijednost, trebamo ga njegovati i čuvati. Uz i say: proizvode možete liječiti i sprječavati svakodnevne jednostavne bolesti bez da dodatno opterećujete svoje tijelo.

i say: linija sastoji se od proizvoda namjenjenih za liječenje i prevenciju: infekcija urinarnog trakta, vaginalnih infekcija te osjećaja nadutosti.

Prednost i say:  proizvoda za vaginalne infekcije i infekcije mokraćnog sustava je što su to jedini medicinski proizvodi na hrvatskom tržištu koji sadrže ekstrakt cijelog ploda brusnice dok su ostalo dodaci prehrani.  

i say: INFEKCIJE MOKRAĆNOG SUSTAVA

i say: Infekcija mokraćnog sustava (IMS) je medicinski proizvod za liječenje i prevenciju infekcija mokraćnog sustava. To je prvi medicinski proizvod koji sadrži kompleks Cranberry- ActiveTM, patentirani ekstrakt ploda cijele brusnice prirodnog porijekla koji dokazano sprječava pričvrščivanje bakterija E. coli na sluznicu mokraćnog sustava. Učinkovit je, bez nuspojava, ne opterećuje organizam te posjeduje klinički dokazano djelovanje već nakon četiri dana terapije.

i say: VAGINALNE INFEKCIJE

Vaginalne tablete i say: Vaginalne infekcije medicinski su proizvod za liječenje i prevenciju vaginalnih infekcija i popratnih nelagoda. Sadrži aktivni sastojak, kompleks Cranberry-ActiveTM, patentirani ekstrakt ploda cijele brusnice te hijaluronsku kiselinu. Vaginalne tablete imaju brzo, klinički dokazano djelovanje već nakon prvog dana terapije. Djeluju tamo gdje problem nastaje, na vaginalne infekcije uzrokovane bakterijama i/ili gljivicama, uklanjaju nelagodu i sprječavaju ponavljanje infekcija te nemaju nuspojave zbog čega se mogu koristiti i kao prevencija tokom cijele godine!

i say:  KAPSULE PROTIV NADUTOSTI

i say: Kapsule protiv nadutosti omogućavaju brzo olakšanje od osjećaja nadutosti i nakupljanja plinova u crijevima. Nadutost je česta nelagoda od koje pati svaka peta osoba, može biti posljedica različitih uzroka, a onaj najčešći je nakupljanje intestinalnih plinova u crijevu. i say: kapsule protiv nadutosti djeluju brzo i bez nuspojava. Sadrže simetikon i ulje paprene metvice koje pomaže probavi i popravlja neugodan okus u ustima.

I say  proizvode možete nabaviti u svim boljim ljekarnama.

Više informacija doznajte na www.isaymedical.com/hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti