Kada je muškarcima veličina najvažnija?

Kada je muškarcima veličina najvažnija?

Kada je muškarcima veličina najvažnija?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.06.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Većina muškaraca se više brine oko toga što će ostali muškarci misliti o veličini njihovog penisa, u odnosu na same partnerice.

I dok većina muškaraca ističe da veličina u spavaćoj sobi nije toliko važna, svejedno se osjećaju nesigurno u usporedbi s ostalim muškarcima.

U istraživanju znanstvenika iz Kanade je sudjelovalo 738 muškaraca dobi od 18 do 76 godina. Ispunjavali su anketu koja je sadržavala pitanja o tome koliko su zadovoljni pojedinim dijelovima tijela.

Većinom su se osjećali nesigurnima kada je u pitanju tjelesna težina, građa i veličina penisa.

No, umjesto da im bude najviše stalo do toga što će njihove partnerice misliti, muškarce najviše brine to što će ostali muškarci misliti.

Dr. Annabel Chan Feng Yi je izjavila kako "muškarci su najviše okupirani veličinom penisa jer to poistovjećuju sa seksualnim sposobnostima."

Također je dodala kako "najviše su nesigurni u situacijama kada se mogu uspoređivati s drugim muškarcima, kao što je presvlačenje ili tuširanje u svlačionicama."

Ovo istraživanje potvrđuje da idealna slika muškarca, koja je prisutna u svim medijima, na muškarce ostavlja jednaki učinak kao što to čini idealna slika žene na samim ženama.

Većina muškaraca je izjavila da se osjećaju najsigurnije kada su s partnericom, ali i tada vole dobivati komplimente na račun izgleda i performansi.

Ironično je to da muškarce ne brine naročito što će partnerica misliti o veličini njihovog penisa jer je nedavno istraživanje pokazalo da je ženama veličina penisa faktor koji može u velikom broju slučajeva presuditi.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti