Otkrijte koji tip muškarca pruža najbolje orgazme

Otkrijte koji tip muškarca pruža najbolje orgazme

Otkrijte koji tip muškarca pruža najbolje orgazme
  • Objavljeno: Petak, 24.08.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Seks i veze

Najnovijim istraživanjem je otkriveno da orgazam kod žena nema nikakve veze s njihovom anatomijom ili anatomijom muškarca, te njihovim seksualnim sposobnostima u krevetu.

Također navode da količina užitka kojeg žena doživljava tijekom vođenja ljubavi ima veze s tipom muškarca kojeg je odabrala.

Ove karakteristike krase muškarca koji pruža najbolje orgazme ženama:

Humor

Žene vole muškarce koji ih znaju nasmijati. Humoristični muškarci obraćaju pozornost na detalje i promatraju svijet drugim očima, što žene izrazito privlači. Muškarci s pravim smislom za humor, znaju kada treba stati i uozbiljiti se.

Kreativnost

Nitko ne želi partnera koji ujutro ustane, ode na posao, dođe dom, legne pred televizor i ode u krevet. Žene ne privlači monotonija.

Jeste li ikada primijetili da najveći zavodnici nisu nužno i besprijekornog izgleda? Žene najviše na muškarcima privlači njihova kreativnost i spremnost za eksperimentiranje, što je idealno za vođenje ljubavi.

Osim toga, kreativci su često zagonetni tipovi, a žene vole tajanstvene muškarce.

Toplina

Žene vole ljubazne i pristupačne muškarce, a upravo topli i srdačni muškarci spadaju u najbolje ljubavnike.

Iako se želje muškaraca i žena često razlikuju, kada je u pitanju seks, u jednom se ipak slažu. Žene se vole osjećati sigurno s muškarcem s kojim spavaju, a muškarci vole da se žena osjeća sigurno pored njih.

Kada se žena osjeća sigurno, ona se može opustiti i uživati ​​u seksu više od ikoga, što muškarcu otvara vrata za eksperimentiranje i istraživanje.

Znate li prepoznati lažni orgazam?

Vjernost

Dok mnogi misle da je seks s jednom osobom do kraja života poprilično dosadan, žene ipak njeguju vjernost i predanost.

Ako je muškarac vjeran ženi, ona će se osjećati poželjnom i potrebnom, što stvara idealnu atmosferu za postizanje orgazama.

Mnoge žene ne doživljavaju orgazme tijekom ranih seksualnih iskustava jer nisu razvile dovoljnu povezanost s partnerom i nemaju povjerenja u njih.

Miris

Mirisi nam mogu pružiti razne emocionalne senzacije poput sreće, tuge, uzbuđenja i zadovoljstva, stoga ne čudi da miris muškarca može privući ženu.

Ako miris privuče ženu, to je znak da je u uživanje uključeno još jedno osjetilo koje će joj omogućiti lakše postizanje orgazama, koji će ujedno biti i intenzivniji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije