Kako doživjeti orgazam u trajanju od 15 minuta?

Kako doživjeti orgazam u trajanju od 15 minuta?

Kako doživjeti orgazam u trajanju od 15 minuta?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 16.10.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Seksualna aktivnost je uživanje, zbližavanje, upoznavanje i otkrivanje, a cilj je svakako orgazam. Što duži i intenzivniji. Orgazam ženama i muškarcima pruža ogromno zadovoljstvo i osjećaj slobode.

Neki ga mogu doživjeti za vrijeme seksa, dok drugi moraju sami obaviti posao do kraja. Neki ga uopće ne mogu doživjeti. Tu se misli na žene. Za njih, seks predstavlja igru koja se igra po pravilima, što stvara dodatni pritisak.

Postignite najbolji orgazam na ova 3 načina!

Tu na red dolazi orgazmička meditacija. Da, dobro ste pročitali! Nikada se niste pitali što znači onaj čuveni OM? Šalimo se, naravno. Ali, meditacija za postizanje orgazma i produljenje tog božanstvenog osjećaja doista postoji.

Žena koja zagovara ovaj oblik meditacije, Nicole Daedone, kaže da se na seks moramo fokusirati kao na predstavljanje projekta velikim klijentima ili slušanje jadikovki najboljeg prijatelja koji je u kriznoj situaciji.

Većina gleda na seks kao trenutak bijega od problema. Ideja da trebaju uložiti bilo kakav trud i napor, izgleda zastrašujuće. Ako možemo garantirati da će doživjeti 15 minuta orgazma, sigurni smo da bi se mnogi ukrcali na taj brod!

Orgazmička meditacija pomaže da povratite snagu orgazma. To neće biti nešto što vam je pružio partner, nego nešto što ste zajedno postigli. Reći ćemo vam da su ove vježbe meditacije podijeljene u seanse, a unutar svake se odvija niz radnji. Jedna od vježbi je da vam partner trlja klitoris 15 minuta bez prestanka. Lagano ili brže i jače. Ovisi o tome što vam odgovara. Tijelom mu dajete do znanja što vam u tom trenutku paše. Cilj nije postići orgazam nego pridobiti prisutnost oba partnera. S vremenom se seanse mijenjaju i na kraju se postiže rezultat od petnaestminutnog orgazma.

Eto, sigurno smo da je većina onih koji su sumnjali u ove metode, promijenila mišljenje!

Biste li isprobali ovu vrstu meditacije?

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti