Kako očuvati boju kose što dulje? Nova formula iz Phyto laboratorija za njegu obojane kose

Kako očuvati boju kose što dulje? Nova formula iz Phyto laboratorija za njegu obojane kose

Kako očuvati boju kose što dulje? Nova formula iz Phyto laboratorija za njegu obojane kose
  • Objavljeno: Petak, 07.06.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Zanimljivosti

Iz svjetski poznatog francuskog laboratorija stiže nam NOVA COLOR linija za njegu obojene kose. U visokotehnološki opremljenom laboratoriju u suradnji liječnika, farmakologa, botaničara i biokemičara, nastaju vrhunski prirodni PHYTO proizvodi za zdravlje i njegu vaše kose. PHYTO proizvodi poznati su pionir u prirodnoj njezi kose, a PHYTO herbarij sastavljen od više od 500 biljnih sastojaka, svjedoči o neizmjernom bogatstvu i beskrajnim dobrobitima biljnog svijeta.

Savršena formula uz kombiniranje biljnih ekstrakata

Budući da jedna biljka može poboljšati svojstva druge, PHYTO biokemičari neprestano traže najbolje učinkovite kombinacije botaničkih sastojaka. U Laboratoriji PHYTO proizvode vlastite biljne ekstrakte rigoroznom metodologijom i posebnim zaštićenim tehnikama za maksimalne rezultate. Ovaj jedinstveni savoir-faire omogućuje im izdvajanje najaktivnijeg dijela biljke (list, cvijet, stabljika ili korijen) na temelju strogih kriterija učinkovitosti (uključujući sigurnost) i korištenje u najučinkovitijoj koncentraciji. PHYTO se ponosi ponudom formula visoke učinkovitosti s uzvišenim teksturama i izvanrednim mirisima čineći svaki tretman čistim trenutkom dobrobiti za vašu kosu.

Očuvana boja na 100 % prirodan način

COLOR je nova PHYTO linija za njegu obojene i posvijetljene kose, te saveznik broj jedan za zdravu i lijepu kosu. Zahvaljujući snazi biljaka, nova COLOR linija čuva i ističe vašu boju i pramenove kose. Zahvaljujući kompleksu na bazi rižinih peptida spriječeno je blijeđenje boje. Bogat aminokiselinama i polisaharidima, ovaj aktivni sastojak biljnog podrijetla, dobiven iz zrna riže, savršeno je povezan s vlaknima kose. Stvara se zaštitni omotač oko svakog pramena kose koji sprječava njihovo nestajanje, a zahvaljujući dodatnoj kombinaciji tarinih tanina i ekstrakta suncokreta osigurana je cjelovitost pigmenta. Ovaj duo sastojaka visoke učinkovitosti sprječava blijeđenje pigmenata i promjenu boje na pramenovima (kao što je pozelenjavanje), dok istovremeno zahvaljujući karanja ulju, sastavljenom od masnih kiselina (omega 6 i 9) i flavonoida, njega obojane kose je maksimalna, vlakna kose ojačana i kosi vraćen intenzivan sjaj. Još jedan važan podatak Phyto je vodu zamijenio ekstraktom biljke bijelog sljeza u svim svojim formulama posvećenim lijepoj kosi. Dobavljen u Francuskoj i organski uzgojen, ovaj ekstrakt, poznat po visokom sadržaju polisaharida, čini kosu mekšom, podatnijom i iznad svega dvostruko sjajnijom.

Prekrasna boja i visok sjaj

Ovaj raskošni novi tretman upotpunjuje rutinu njege kose dvostruko, a rezultat je postojana boja + prekrasna vlakna kose. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka štiti i oživljava intenzitet pigmenta, i istovremeno dubinski obnavlja kosu. Kosa izgleda jača, zdravija, ljepša i sjajnija. Za potpunu njegu obojane kose koristite novi PHYTO COLOR šampon, regenerator i masku.

Proizvode potražite u Muller prodavaonicama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i njihovim web shopovima, te na www.delmerion.hr.

Vaša kosa će biti jača, zdravija, ljepša i sjajnija na prirodan način!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti