Kako zaustaviti migrenu uz pomoć himalajske soli?

Kako zaustaviti migrenu uz pomoć himalajske soli?

Kako zaustaviti migrenu uz pomoć himalajske soli?
  • Objavljeno: Subota, 26.09.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Postoje različite vrste glavobolja, a migrena je jedna od najčešćih. Migrena uzrokuje bolove na području glave i očiju, osjetljivost na svjetlost, mirise i zvukove, mučninu i povraćanje.

Znanstvenicima još uvijek nije poznat točan uzrok migrena, ali su uspjeli ustanoviti koji su faktori rizika za nastanak migrena. To su najčešće povišena razina hormona stresa, manjak soli, prekomjerna konzumacija alkohola, nagle hormonalne promjene i manjak sna.

Kako himalajska sol pomaže u ublažavanju migrena?

Stručnjaci vjeruju da osobe, koje putem prehrane ne unose adekvatnu količinu soli, imaju povećan rizik od nastanka migrena. Kristali himalajske soli se mogu koristiti za liječenje različitih zdravstvenih stanja, uključujući i migrene.

Znanstveno je dokazano da je himalajska sol jedna od najzdravijih poznatih vrsta soli. Obiluje mineralima i elektrolitima. Sadrži čak 118 elemanata, a njih 84 ima čudesno djelovanje na čovjekovo zdravlje.

Ova sol neće samo ublažiti migrene, već će ojačati i imunološki sustav, povećati razinu energije, uravnotežiti razinu serotonina i regulirati pH vrijednost.

Isprobajte ružičastu himalajsku sol!

Pomiješajte sok od 1/2 limuna i dodajte 1/2 žličice himalajske soli. Popijte i ubrzo ćete primijetiti kako migrena postupno prolazi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti