Klikni i osvoji Avene poklon paket!

Klikni i osvoji Avene poklon paket!

Klikni i osvoji Avene poklon paket!
  • Objavljeno: Srijeda, 13.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Portal CentarZdravlja.hr danas poklanja 2 Avene poklon paketa koji sadrže tekući puder i kremu za osjetljivu kožu.

Couvrance korektivni tekući puder za osjetljivu kožu sadrži UV zaštitu SPF 15 i antioksidans pre-tokoferil. Couvrance korektivni tekući puder koristi se za prekrivanje blažih nepravilnosti i u trenu će učiniti da tvoja koža zablista!

Formula i tekstura posebno su prilagođeni osjetljivoj koži. Couvrance korektivni tekući puder osigurava mat učinak na koži i ujednačenu boju tena. Vodootporan je i otporan na znojenje, što osigurava postojanost šminke. Zahvaljujući posebnoj nemasnoj teksturi, koja dobro prianja, postojan je na koži.

Eau Thermale Avéne – XeraCalm A.D krema za suhu i vrlo suhu kožu, umiruje, hrani i štiti kožu sklonu atopiji te se može koristiti već od dojenačke dobi. Sadrži aktivne sastojke koji smanjuju osjećaj svrbeža, jačaju obrambeni mehanizam kože i obnavljaju kožnu barijeru te su iznimno učinkoviti u tretmanu suhe kože koja svrbi i kože sklone atopiji.

XeraCalmA.D krema se proizvodi jedinstvenom tehnologijom u svijetu i ne sadrži parabene, konzervanse ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Sadrži Avène termalnu izvorsku vodu koja umiruje, smanjuje nelagodu i omekšava kožu.

Želite li osvojiti Avene poklon paket za njegu kože? Na ovoj Facebook objavi ostavite link recepta s portala CentarZdravlja.hr iz kategorije Zdravi recepti koji ste isprobali!

Sretno!

Nagradu su osvojile:

  • Irena Karabajić
  • Sabina Ižaković

Javite se na igra@centarzdravlja.hr zajedno sa svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj). Čestitamo!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti