Klikni i osvoji JUST WOW parfeme!

Klikni i osvoji JUST WOW parfeme!

Klikni i osvoji JUST WOW parfeme!
  • Objavljeno: Četvrtak, 21.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Blagdansko darivanje portala CentarZdravlja.hr je u punom jeku, a danas poklanjamo čak 5 JUST WOW parfema, Hrvatske Parfemske kuće.

Hrvatska Parfemska Kuća (Croatian Perfume House, CPH) je dio Europske Parfemske kuće (European Perfume House, EPH) čiji je osnivač jedna od najvećih tvornica privatnih brendova parfema i mirisa općenito u Europi, Aroma Fragrance Lab.

JUST WOW parfemi su dio JUST WOW brenda koji je lansiran na tržište u Hrvatskoj u prosincu 2017. Godine, zahvaljujući Hrvatskoj Parfemskoj Kući (HPK).

Ovi parfemi pripadaju handcraft segmentu, što znači da su ručno proizvedeni prema posebnim i vrlo pomno odabranim parfemskim recepturama. Svaka bočica u ručno je napunjena i polirana, a na kraju je dodana personalizirana naljepnica sa prepoznatljivim JUST WOW logotipom.

Danas poklanjamo ove parfeme:

1 x Just WOW Women in Red

Parfem koji pripada skupini slatkih mirisa sa umjerenom dozom voća. Ako volite intenzivne i slatke mirise, ovo je pravi parfem za vas! Glavni sastojci parfema su slatke, čokoladne i voćne note.

1 x Just WOW Pearls

Ovaj parfem spada u mirisne skupine intenzivnih i postojanih mirisa. Kreiran je posebno za žene koje vole ostaviti dojam drage i pristupačne prijateljice. Glavni sastojci parfema su slatke, voćne i tropske note.

1 x Just WOW Men Eater

Ovim parfemom ćete osvojiti srce svakog muškarca i to na profinjen i senzualan način. Glavni sastojci parfema su cvjetne, slatke i citrusne note.

1 x Just WOW Blody Flower

Parfem snažnih cvjetnih nota u kombinaciji sa slatkim notama. Ako volite teže cvjetne mirise, ovaj parfem je najbolji izbor za vas. Glavni sastojci parfem su cvjetne note, slatke note.

1 x Just WOW Beauty

Parfem koji pripada skupini srednje intenzivnih mirisa. Ispunjava sva očekivanja koja žena očekuje od jednog parfema. Namijenjen sam šarmantnim, hrabrim i elegantnim ženama i djevojkama. Glavni sastojci su cvjetne, začinske i slatke note.

Za više informacija kliknite na www.croatianperfumehouse.eu.hr ili naručite parfem direktno na www.croatianperfumehouse.eu.hr/online-trgovina/.

Želite li osvojiti jedan od JUST WOW parfema?

Na ovoj Facebook objavi napišite koje su boje lampice na vašem božićnom drvcu, napišite koji JUST WOW parfem želite i označite barem 3 prijatelja!

Nagradu su osvojile:

  • Sandra Kovačević - Just WOW Men Eater
  • Andjelka Lackovic - Just WOW Pearls
  • Josipa Babić - Just WOW Women in Red
  • Marijana Ivanda - Just WOW Beauty
  • Anita Nikolac - Just WOW Body Flower

Javite se na igra@centarzdravlja.hr zajedno sa svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj). Čestitamo!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti