Klikni i osvoji novi Lancôme parfem „La vie est belle“!

Klikni i osvoji novi Lancôme parfem „La vie est belle“!

Klikni i osvoji novi Lancôme parfem „La vie est belle“!
  • Objavljeno: Utorak, 19.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Na popisu najtraženijih božićnih poklona, ove godine će se zasigurno naći novi Lancôme parfem!

Ispreplićući se s najosobnijim i najintimnijim aspektima života, parfem je više od mirisa, bočice ili sna; on iznad svega predstavlja uvjerenje. Uvjerenje koje nije obećanje niti poziv, već stav o svijetu koji nas okružuje.

Lancôme oduvijek gaji dubok i iskren odnos prema ženama, pun poštovanja i entuzijazma, potičući daljnji razvoj ovih vrijednosti. Riječ je o jedinstvenoj vezi u svijetu u kojem su oportunizam i žudnja za moći standard.

Univerzalna, a opet osobna, ženstvenost nije nametnuti standard već izbor koji žene prihvaćaju. Riječ je o poštivanju sebe i odabira onog što je najbolje za sebe. Pronalazak vlastitog puta, sreće i entuzijazma.

Novi parfem, „La vie est belle“ („Život je lijep“), za Lancôme predstavlja upravo manifest nove ere: iskaz sklada, entuzijazma i slobode.

Miris u koji je utkana svijest i duša; „La vie est belle“ prije svega predstavlja odabir. Odabir života protkanog ljepotom. Život na vlastiti način.

Lancôme dugo njeguje spomenuto uvjerenje te ga danas dijeli sa svim ženama u obliku izuzetne kreacije. Miris radosti, osmjeha i slobode. Miris koji uljepšava život!

Želite li osvojiti ovaj ženstveni parfem?

Na ovoj Facebook objavi napišite koji miris vas najviše podsjeća na Božić i označite barem 3 prijatelja!

Nagradu je osvojila:

  • Jasmina Bonta

Javite se na igra@centarzdravlja.hr zajedno sa svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt broj). Čestitamo!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti